Pjenušci

Aureus

Pjenušac s novčićem cara Dioklecijana koji nosi naziv "Aureus"

  • Pjenušac je proizveden metodom vrenja u boci s dozrijevanjem na talogu dvije godine.
  • Proizveden je od grožđa sorte Chardonnay iz ekološkog uzgoja na području grada Iloka.
  • Posebnog je doživljaja, ugodna oku, užitak nepcu i zadovoljstvo duha.
  • Pjenušac je suhi BRUT , alkohola 11%, pakiranje od 0,75L

 


Carmen Sylva

Kraljevski pjenušac s likerom borovih iglica

  • Posebne arome, svježeg okusa, zlatne boje, ugoda oku i zadovoljstvo duhu.
  • Jedinstveni pjenušac s likerom borovih iglica koje su brane na šetalištu Carmen Sylve u Opatiji.
  • Osvojio nagradu DECANTER za preporučeni pjenušac godine 2010., London.
  • 77. Novosadski sajam – nagrada zlatna medalja za kvalitetu 2010 g.
  • Pakiran je u bocama od 0,75 l, polusuhi DEMI SEC, 11,4 alk.

U sridu

Kraljevski pjenušac proizveden povodom 300. obljetnice Sinjske Alke

  • Jedinstven i priznat hrvatski pjenušac proizveden u čast 300. obljetnice Alke i čudesne obrane Sinja uz zagovor gospe Sinjske, u svrhu promocije i čuvanja baštine na poseban način.
  • Proizveden klasičnom šampanj metodom dozrijevanja 2 godine u bocama.
  • Pjenušac je u limitiranoj seriji od 2000 komada dostupano široj publici i ljubiteljima pjenušaca za razne prigode, radosne događaje i jubileje.
  • Nagrada Decanter World Wine Awards – Commended – 2015, u Londonu.
  • Pjenušac je demi sec sa 12,6% alkohola u buteljama 0,75.

Double gold

Hrvatski Kraljevski pjenušac s 24 krt. tučenim zlatom!

  • Proizveden od grožđa sa jedinstvenog terena u svijetu, sa najviših uzvisina dunavskih lesnih zaravni u Iloku.
  • Proizveden je klasičnom metodom (champagne),dozrijevao 2 g. u boci.
  • Jedinstveno ručno kovana etiketa
  • Proizvodnja je limitirana
  • Pakiran je u bocama od 0,75 l, 10,8% alk, extra sec , dodano 24 krt tučeno zlato.

Traminac "Kadi"

Kraljevsko vino Kadi vodeće je vino među Europskim tramincima

  • Proizvodi se od rijetke sorte crvenog mirisnog traminca koja u Hrvatskoj zauzima samo 1,10 %.
  • Postupak proizvodnje vina jest hladna maceracija, a proizvedene količine su limitirane.
  • Nagrada - Velika Zlatna medalja Novi Sad
  • Vino je polusuho bijelo, 12,50% alkohola, pakira se u butelje 0,75 ili 0,5 L.