fbpx
Događaji
Početna Događaji Dani pjenušaca i jagoda Ilok – 2024
Loading Događaji

Dani pjenušaca i jagoda Ilok – 2024

 

Dani pjenušaca i jagoda Ilok – 2024: Proslava proljeća uz Dunav

Svibanj u Iloku pretvara se u scenu luksuznog slavlja s “Danima pjenušaca i jagoda Ilok – 2024”, koje se održava vikendima od 11 do 21 sat na ekološkom imanju “Izvori života”. Prepustite se uživanju uz elitne pjenušce i svježe jagode na idiličnoj lokaciji uz Dunav.

Vikendi za nezaborav

Osigurajte svoje mjesto za predstojeće vikende: petak 17., subota 18., i nedjelja 19. svibnja te za vikend od 24. do 26. svibnja. Posljednji vikend donosi posebno iznenađenje koje ne želite propustiti! Ne propustite priliku za ekskluzivno druženje uz vrhunske pjenušce i jagode.

Luksuz dostupan svima

Uživajte u vrhunskim pjenušcima i ekološki uzgojenim jagodama koji zajedno stvaraju savršenstvo okusa. Naša ponuda je luksuzna, ali i ekološki osviještena, pružajući izuzetno iskustvo s odgovornošću prema prirodi.

Ne propustite ograničenu ponudu

“Dani pjenušaca i jagoda Ilok – 2024” prilika su da doživite radost i eleganciju u opuštajućem ambijentu. S obzirom na ograničen broj mjesta, pozivamo vas da rezervirate svoje mjesto što prije i budete dio ovog jedinstvenog događaja. Doživite proljeće u punom cvatu uz nas!

Zakazivanje i dodatne informacije na broju 098-270-813. Vidimo se na Turskoj skeli 33, u srcu Srijema.

Rezervirajte vaš termin za Dane pjenušaca i jagoda